Companie dinamică și tânără ce ofera soluții tehnice și inovative în domeniul ambalării industriale

Scopul nostru de a maximiza beneficiile prin minimizarea consumului de material, face ca solutiile Silver Service sa aibe un impact minim asupra mediului incojurator prin produse 100% reciclabile si prin reducerea cantitatilor de deseu rezultate in urma ambalarii industriale.

Produsele de ambalare și impachetare Silver Service sunt reciclabile în totalitate și nu pun în pericol viața, sănătatea și nu au impact negativ asupra mediului inconjurator.

ISTORIC AL COMPANIEI

2002

Înființarea companiei Silver Service

Silver Service se înființează din dorința de a aduce clienților produse și tehnologii competitive intr-o piață în continuă creștere și în fața unor clienți cu exigențe din ce în ce mai ridicate.

2013

Extindere Națională

Începând cu anul 2013 compania noastră a promovat o amplă activitate de dezvoltare prin deschiderea de noi puncte de lucru în toată țara, cu desfacere și distribuție, cu personal calificat care să asigure în orice moment satisfacerea necesităților clientului.

2016

Campionatului Balkanic de Sarituri peste Obstacole

Silver Service a fost unul din principalii sponsori ai Campionatului Balkanic de Sarituri peste Obstacole desfasurat la baza sportiva Regatul Cailor de la Adunatii Copaceni in perioada 01.09.-04.09.2016

2017

Firmă de Încredere

Companiei Silver Service îi este acordat Certificatul Firmă de Încredere pentru anul 2017